Forum Nauki Jazdy OGRYZEK
Strony: 1
Administrator
Po 18 latach istnienia postanowiliśmy rozszerzyć działalność firmy po przez otwarcie nowego biura z salą do wykładów na os. Generałów na ul. Wilczyńskiego 20b.
Często pada pytanie czy to nowa firma? Odpowiadamy nie!!! A wiec dlaczego pytają kursanci?? Odpowiedź jest prosta, gdyż wiemy że na osiedlu generałów cieszymy się sympatią i zaufaniem wśród naszych byłych kursantów. Dodatkowo powstają nowe osiedla aż pod Bartąg, i dojazd na wykłady na pieczywo byłby uciążliwy, dlatego wychodząc na przeciw potrzebom naszych kursantów postanowiliśmy otworzyć tam biuro z salą wykładową.
Zapewniamy, iż poziom kursu się na pewno nie obniży, gdyż w dalszym ciągu ci sami wykładowcy prowadzą zajęcia tylko, że w poniedziałki i środy na 16 w budynku byłego Eldorado ul. Sikiryckiego 9, a na Wilczyńskiego przy pętli 15 we wtorek i czwartek na godz. 18.
Było to wielkim marzeniem mojego życia, aby nasza firma rozwijała się w tym kierunku mówił po otwarciu nie ukrywając wzruszenia właściciel szkoły Bogumił Ogryzek. W „nowym” biurze kierownikiem został jego syn Marek, zaś w „Eldo” kierowniczkom została jego córka Marta. Tak oto naturalna przemiana pokoleń dokonuje się na naszych oczach. Dyrektorem ds. kształcenia obu punktów oczywiście pozostał Bogumił Ogryzek, który swoim nazwiskiem podobnie jak jego dzieci gwarantuje wysoki poziom kursów.
Po 18 latach mamy komplet kursów kat A,B,C,C+E,D i 2 biura …co przyniesie nam przyszłość……zobaczymy
Fajnie Maru$ ze otworzysliscie nowy punkt
Dobrze ze sie rozwijacie bo konkurencja na rynku jest dosc duza:) Ja osobiscie byłem bardzo zadowolony z kształcenia u was
bo jako nieliczni udowadniacie ze nie tylko $$$ sie w biznesie ( firmie) liczy .
Ogolnie to wasza szakoła zaprzecza troche prawom ekonomi i marketingu
Bo reklam ( bilbordow, ogłoszen itp itd ) macie jak na lekarstwo ( czyt. prawie wogole )
a ludzie walą do was drzwiami i oknami
Dzieki
Nowe biuro zostało lepiej zareklamowane bo mamy 3 banery reklamowe:)
Negocjujemy mozliwosc wystawienia podobnych przy Eldo.
Dodatkowo w Eldo działa xero, a na generalow komis art. dziecięcych.
Pozdro ZaleQ
Administrator
Aktualizacja:
W naszym nowym biurze (ul. Wilczynskiego 20b) uruchomilismy równiez punkt xero. (w konkurancyjnych cenach- juz od 7gr.) ZAPRASZAMY
Strony: 1